Kimi Räikkönen no correrà les dues últimes curses del Mundial. (Foto: Reuters)
Fórmula 1

Kimi Räikkönen s'operarà dijous de l'esquena i no disputarà les dues últimes curses de la temporada

El finlandès Kimi Räikkönen, pilot de l'equip Lotus, se sotmetrà dijous que ve a una operació d'esquena i no disputarà les dues últimes carreres del Mundial de Fórmula 1, segons ha informat aquest diumenge el diari finlandès "Turun Sanomat".

Actualitzat

El finlandès Kimi Räikkönen, pilot de l'equip Lotus, se sotmetrà dijous que ve a una operació d'esquena i no disputarà les dues últimes carreres del Mundial de Fórmula 1, segons ha informat aquest diumenge el diari finlandès "Turun Sanomat". Räikkönen, que l'any que ve serà company de l'asturià Fernando Alonso a Ferrari, es perdrà la setmana que ve el Gran Premi dels Estats Units a Austin i l'última prova del campionat, el Gran Premi del Brasil, la setmana següent.

El pilot finlandès ha mantingut en les últimes setmanes una disputa amb els responsables de l'equip Lotus per no haver cobrat tot el seu salari i amenaçar, fins i tot, de no córrer la setmana passada a Abu Dhabi encara que les diferències semblaven haver-se resolt. En comptes de viatjar a Austin per competir al G. P. dels Estats Units, Räikkönen es traslladarà a Salzburg per sotmetre's a una operació que requereix un període de recuperació de quatre setmanes, segons el seu representant, Steve Robertson.

Räikkönen, que feia diverses setmanes que competia amb dolors a l'esquena, ha preferit operar-se immediatament per no posar en perill la pretemporada del Mundial 2014 amb Ferrari. L'equip Lotus encara no ha comunicat qui substituirà Räikkönen en les dues últimes carreres del Mundial, tot i que el millor situat és l'italià Davide Valsecchi, actual pilot de proves de l'escuderia.

Anar al contingut